Amaç ve Kapsam
International Journal of Dentistry and Oral Research dergisi (e-ISSN: - ISSN:), Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin resmi yayın organı olan açık erişimli bir dergidir. Diş hekimliği alanında makaleler yayınlayan multidisipliner, çift-kör hakemli, açık erişimli uluslararası bir diş hekimliği dergisidir. Genel diş hekimliği ve tıbbi konularda yüksek kalitede bilimsel makaleler yayınlayarak diş hekimliği alanında bilime katkı sağlamayı amaçlamaktadır.
International Journal of Dentistry and Oral Research (e-ISSN: - ISSN:), klinik, epidemiyolojik ve deneysel konularda bilimsel araştırmalar; nadir görülen veya farklı bir tedavi tekniği olan olgu rapor/raporları ile derleme makaleler yayınlayan ücretsiz bir dergidir. Makaleler Türkçe veya İngilizce kabul edilmektedir. International Journal of Dentistry and Oral Research dünya genelinden yayın kabul etmektedir. Yayınlar iki hakem tarafından orijinal bilgi, fikir ve sunum açısından değerlendirilmektedir. Her yılın Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında olmak üzere yılda 3 defa yayınlanmaktadır.
Makale ve Hakem Değerlendirmesi gönderim süreci https://dergipark.org.tr/tr/pub/ijdor adresi üzerinden yapılmaktadır.

Aims and Scope
International Journal of Dentistry and Oral Research (e-ISSN: - ISSN:) is the publishing arm of the Harran University Faculty of Dentistry and publishing articles covering all aspects of dental applications is an open-access, double-blind peer-reviewed, multidisciplinary journal. It aims to contribute to science by publishing high quality scientific articles on general dentistry and medical issues.
International Journal of Dentistry and Oral Research (e-ISSN: - ISSN:) is a free journal that publishes scientific research on clinical, epidemiological and experimental subjects, case reports/reports that is rare or includes a different treatment technique and review articles. The International Journal of Dentistry and Oral Research accepts publications from around the world. It is published three times a year, in April, August and December of each year. Articles are accepted in Turkish or English and the articles are evaluated by two referees in terms of original information, ideas and presentation.

Submit a manuscript

EDİTÖRLER / EDITOR'S